Restauranter

Palæo i Field's

Keep it simple – det er vores Motto. I Field’s Palæo finder du masser af lækker stenalderkost 

Hos Palæo i Field’s gør vi op med det kunstige og sminkede måltid til fordel for den sunde og rustikke kost. Der bliver eksperimenteret med det gastronomiske udtryk og kredset om, hvad der er sund kost uden bekostning på smagen. Nyd et rustikt måltid i Palæos flotte rammer i Field’s.

Hvis skyggerne er ved at blive lange efter en lang dag med shopping i Field’s mange butikker kan du også tage din stenalderkost med hjem som take-away fra Palæo i Field’s. Palæo-diæt har spredt sig til hele verden – og i Danmark har vi en af de mest interessante og spændende kulturer for palæomad. Her oplever vi nemlig en renæssance for de lokale, enkel og rustikke råvarer. Palæo er en urban og moderne fortolkning af stenalderkosten med masser af kød og grønt – perfekt at nyde i Field’s moderne rammer.

 

Miljø- og samfundsansvar

På vores menukort finder du et stjernemærkat ud foran alt det, som er økologisk og fairtrade. Derudover har vi veganske retter. Vi gør brug af papkopper og genbrugsplast.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Palæo i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Palæo

Palæo ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Palæo ved siden af SATS. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B eller A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
 
Save Icon selectedSave Icon
Palæo

Palæo

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

FÅ 10% PÅ HELE DIT KØB HOS PALÆO

Keep it simple – det er vores Motto. I Field’s Palæo finder du masser af lækker stenalderkost. Hos Palæo i Field’s gør vi op med det kunstige og sminkede måltid til fordel for den sunde og rustikke kost. Der bliver eksperimenteret med det gastronomiske udtryk og kredset om, hvad der er sund kost uden bekostning på smagen

10/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE