Restauranter

Chili Shawarma i Field's

Hos Chili Shawarma kan du få lækre durumruller, pizzabrød og mix boxe med kebab, falafel eller kylling. 

Pitabrød er et godt valg for veganere, da der kun er mel, olie og vand i brødet. Det indeholder med andre ord ikke nogle form for animalske ingredienser. Du vælger helt selv, hvad du vil have i dit pitabrød, så det er muligt at få et pitabrød kun med grøntsager.

Og så er der naturligvis også pommes friter!

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Chili Shawarma i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Chili Shawarma

Chili Shawarma ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s Promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Chili Shawarma

Chili Shawarma

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE