Dagligvarer
Restauranter

Frellsen Chokolade i Field's

Vil du have kvalitetschokolade eller finde en fin værtindegave? Så kig forbi Frellsen Chokolade i Field’s. Hos Frellsen Chokolade har vi mange loyale kunder, der elsker vores håndlavede chokolader og fantastiske is. Vi bruger de bedste råvarer og det har vi gjort siden 1897.

Vi er lig med kvalitet og vi har specialiseret os i en lang række kvalitetsprodukter. Smag fx vores unikke og smagfulde kaffe, vores hjemmelavet chokolade eller vores andre delikatesser. Vi fremstiller chokolade med håndkræft, så vi kan give kunderne den bedste kvalitet og så der bliver kræset for detaljerne.

Kaffe og te
Vores kaffe er også et kapitel for sig. Vi importerer selv de rå bønner fra hele verdenen. Derefter blander, rister og maler vi bønnerne. Du kan altid finde den kaffeblanding, der falder i din smag, for vi har forskellig ristegrad og formaling. Vil du have kaffe specielt til stempelkander, klarer vi det, ligesom vi klarer andre ønsker til kaffen. 
Vi har desuden et stort udvalg af vores løsvægts-theer. Vi har Frellsen The, men også en økologisk serie the fra Numi.
Vores personale er passioneret omkring vores chokolade, kaffe, te og øvrige produkter.

Miljø- og samfundsansvar

- Vi kører med papirsposer for at skåne miljøet for alt det unødvendige plastik som bliver produceret i verden.
- I juleperioden sælger vi julekalendre, hvor alle pengene går til et godt formål. 
- I vores butik sælger vi også fantastisk kaffe med fairtrade certificering.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Frellsen Chokolade i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Frellsen

Frellsen ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er Magasin-indgangen fra Ove Arups Vej. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0.

Save Icon selectedSave Icon
Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

GEjSER
Lukket
Nespresso
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!