Dagligvarer
Restauranter

Centerkiosken i Field's

Hos Centerkiosken i Field's finder du dagens aviser, aktuelle ugeblade, danske- og internationale magasiner og spil fra Danske Spil.
Er du lidt lækkersulten, har vi også forskelligt weekendguf i form af et bredt udvalg af slik, chips, chokolade og anden konfekture.

Vil du have lidt koldt til ganen på en varm forårs- eller sommerdag har vi is, softice, Slush-ice og Cocio Crusted Ice. Desuden har vi et bredt sortiment af kolde drikke (sodavand, juice, energidrikke m.m.) Kaffe har vi også i forskellige varianter.

 

Hent lidt ekstra energi

Kom forbi Centerkiosken, hvis du vil have lidt ekstra energi til resten af dagen, god underholdning til tog- eller bilturen eller måske en lottokupon? Der er med garanti noget i butikken, der kan gøre din dag lidt bedre. Forkæl dig selv med noget sødt, find noget chokolade som værtindegave eller snup en hurtig kaffe, hvis du er på farten.

 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Centerkiosken

Centerkiosken ligger på plan 0 overfor JD Sport. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
centerkiosken-356

Centerkiosken

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Nespresso
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!