Dagligvarer
Restauranter

Centerkiosken i Field's

Hos Centerkiosken i Field's finder du dagens aviser, aktuelle ugeblade, danske- og internationale magasiner og spil fra Danske Spil.
Er du lidt lækkersulten, har vi også forskelligt weekendguf i form af et bredt udvalg af slik, chips, chokolade og anden konfekture.

Vil du have lidt koldt til ganen på en varm forårs- eller sommerdag har vi is, softice, Slush-ice og Cocio Crusted Ice. Desuden har vi et bredt sortiment af kolde drikke (sodavand, juice, energidrikke m.m.) Kaffe har vi også i forskellige varianter.

 

Hent lidt ekstra energi

Kom forbi Centerkiosken, hvis du vil have lidt ekstra energi til resten af dagen, god underholdning til tog- eller bilturen eller måske en lottokupon? Der er med garanti noget i butikken, der kan gøre din dag lidt bedre. Forkæl dig selv med noget sødt, find noget chokolade som værtindegave eller snup en hurtig kaffe, hvis du er på farten.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Centerkiosken i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Centerkiosken

Centerkiosken ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Centerkiosken

Centerkiosken

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

GEjSER
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!