Livsstil & Underholdning
Personlig pleje

Balletkompagniet i Field's

Balletkompagniet er en balletskole, hvor der undervises i klassisk ballet for alle. Der optages løbende elever på alle hold. 
Vi arbejder seriøst og har fokus på at udvikle alle vores elever, uden at det bliver stivnakket. Hos os er det sjovt at lære ballet. Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde. Dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk - men som også styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

Balletkompagniets balletskole er for alle. Vi har hold for både børn og voksne. Vi mener, at det aldrig er for tidligt eller for sent at starte til ballet. Vi har hold for både begyndere, let øvede, øvede og meget øvede talenter i alle aldre. Formålet med undervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, uanset hvor øvet eller gammel du er. Balletskolen Balletkompagniet blev startet i 2007 af Helle Keis som er balletskoleleder og ejer. Helles baggrund er bl.a. fra Det Kongelige Teaters Balletskole og Gøteborgs Balletakademi.


Book en gratis prøvetime online.

Vi glæder os til at se dig! 

Se mere på vores hjemmeside https://balletkompagniet.dk/balletkompagniet-fields/

Tlf. 71 99 38 31 besvares tirsdage kl. 10.00 - 11.00.

Find Balletkompagniet

Balletkompagniet ligger på Plan 3. For at komme til Plan 3 kan du tage elevatoren eller rulletrappen til Plan 1.
På Plan 1 skal du gå ned ad gangen over for H&M Home, her finder du elevatoren til Plan 3.
Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet.

Save Icon selectedSave Icon
Balletkompagniet

Balletkompagniet

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

CLUBTAN
Åbent
TILBUD
Babysam
Lukket
Partyland
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!