Livsstil & Underholdning
Personlig pleje

Balletkompagniet i Field's

Balletkompagniet er en balletskole, hvor der undervises i klassisk ballet for alle. Vi arbejder seriøst og har fokus på at udvikle alle vores elever, uden at det bliver stivnakket. Det skal være sjovt at lære ballet!
Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde. Dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk - men som også styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener. 

Balletkompagniets balletskole er for alle. Vi har hold for både børn og voksne. Vi mener, at det aldrig er for tidligt eller for sent at starte til ballet. Vi har hold for både begyndere, let øvede og øvede i alle aldre. Formålet med undervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, uanset hvor øvet eller gammel du er.
Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskole gennem det sidste årti. Helle har 15 års undervisningserfaring og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni og Gøteborgs Balletakademi. Vores undervisere er alle uddannede balletdansere. Vi leverer undervisning i højeste kvalitet.
Start i dag eller kom ind til en gratis prøvetime! Se mere på vores hjemmeside www.balletkompagniet.dk

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Balletkompagniet

Balletkompagniet ligger på plan 3. For at komme til Plan 3 skal du tage elevatoren eller rulletrappen til Plan 1 og derefter tage elevatoren mellem Tiger of Sweden og Brunns & stengade til Plan 3. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet.

balletkompagniet-990

Balletkompagniet

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Smoke-It
Åbent
SATS
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!