Livsstil & Underholdning

BR i Field's

Hos BR ønsker vi at give kunderne en unik oplevelse. En indkøbstur i BR skal være spændende og inspirerende – med masser af sjove overraskelser i børnehøjde. Derfor er vores butik stor og rummelig – så der er masser af plads og rum til leg, fart og ballade.

Vi har et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser! Hos os finder du altid det legetøj, der er oppe i tiden. Vi vil være først med de nyeste trends. Det betyder, at de små kunder altid kan finde det, der er trenden i børnehaven eller skolen, når der handles i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler.

BR kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj efter stifteren Børge Rasmussen. Senere blev navnet ændret til Fætter BR. I dag er navnet BR, og kæden ejes af Salling Group. Der er i alt 26 BR butikker landet over

 

Miljø- og samfundsansvar

  • Alt vores Trælegetøj er FSC certificeret 
  • Hos os kan man tilmelde sig elektronisk kvittering, så der ikke bliver brugt unødvendigt papir. 
  • Vi har indgået et samarbejde med UNICEF, og sælger derfor julekalender i julen, hvor pengene går til et godt formål.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra BR i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find BR

BR ligger på plan 0 ved Bilka. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
Save Icon selectedSave Icon
BR-Legetoej_2

BR

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Jumpyard
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!