Nordisk Film Biografer-480x388
Kultur
Livsstil & Underholdning

Nordisk Film Biografer i Field's

Vores biograf i Field's er spækket med masser af digitale services, som tilbehør til dit bland-selv-slik, sale med den bedste komfort og stejl hældning på stolene – og selvfølgelig først og fremmest alle de gode film, den bedste stemning og et personale, som glæder sig til at tage imod biografgæsterne. Udover det almindelige filmprogram vil biografen også byde på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events, forpremierer, operabio, transmission af sportsbegivenheder og koncerter og meget, meget mere

Oplev en sal 1, som sparker benene væk under filmelskere:
•    Det største lærred, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat
•    Fantastisk lyd fra Dolby Atmos, markedets mest avancerede lydsystem
•    En helt ny teknologi indenfor filmvisning: En prisbelønnet laserprojektor fra firmaet Barco, som giver et 100 % lysstærkt billede i både 2D og 3D, bedre kontrast og mere naturlige farver. 

Oplev 4DX i Fields

I Nordisk Film Biografer Fields kan modige gæster tage plads i de behagelige sæder, der byder på lidt af hvert, når filmen trækker dig med ind i handlingen med effekter som blæsevejr, regn og tåge. Eller find dig selv omgivet af sæbebobler og snevejr. Næsten kun fantasien sætter grænser, og filmproducenterne designer hver 4DX-oplevelse individuelt til hver filmtitel, som vises. Derfor kan du være sikker en ny oplevelser hver gang, du vælger at se en film i 4DX.

Miljø- og samfundsansvar

Vi er ejet af Egmont som giver deres overskud til at hjælpe børn, unge og filmtalenter.

Kunde-fordele

Når du besøger NFBIO får du 3 timers gratis parkering ud over den time Field's giver. Dvs. du i alt for 4 timers gratis parkering.
Registrer din nummerplade i Ipaden ved udgangen af biografen.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find NFBio 

NFBio ligger på plan 1 i biografbygningen. Indgangen til biografen er fra Plan 1 mellem Babysam og Bonell’s.  Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
nordisk-film-biografer-69

Nordisk Film Biografer

open iconÅbent

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

Field's biograf har fået 4DX og luksussæder

Nyhed!