Paradis 1920 x 580 1 of 1
Restauranter

Paradis Is i Field's

Elsker du også is? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Paradis lever og ånder vi nemlig for at give dig en fantastisk is-oplevelse. Vi er din lokale ismand her i Ørestaden, og laver isen lokalt i vores egen lille isproduktion hver morgen. 
 
Hos Paradis er is ikke bare is. Derfor rejser vi langt og gør os umage for at finde de allerbedste råvarer til din is. Vi bruger udelukkende frisk frugt til vores frugt-is. Vi handler vores frugt lokalt, for at den er så frisk og fuld af smag som muligt. Vores mere eksotiske råvarer bliver udvalgt med stor omhu og omtanke fra hele verden: Kakao fra Den Dominikanske Republik, Bourbon vanilje fra Madagaskar, italiensk lakridspulver og italienske pistacie og hasselnødder. Ens for alle vores råvarer er deres fantastiske smag. En stor del af vores råvarer er økologiske. Vores havredrik, mælk, fløde og rørsukker er økologisk og vores kakao og hvide chokolade er både Fair Trade og økologisk certificeret.
 
Hos Paradis har vi is til enhver smag! Du kan vælge mellem mælke is og vi har også veganske varianter – både sorbeter eller is lavet på økologisk havredrik.
 
Kom forbi og smag vores mange friskrørte is-varianter, nyd en økologisk softice, lav din egen shake, smag en at Paradis mange desserter, eller lun dig ved en kop varm kaffe.  

 

Catering

Husk at Paradis kan levere is til en hver lejlighed. Læs mere om Paradis mange catering løsninger her. Ved direkte bestilling kontakt da orestad@paradis-is.dk

Miljø- og samfundsansvar

Hos paradis arbejder vi hver dag på at blive mere bæredygtige og miljøbevidste. Som eksempel har vi netop introduceret vores shake bægere i genbrugs-plast, vores is bægere i komposterbart bambus papir og skeer i PLA. 

Kunde-fordele

Husk at spørge om et loyalitetskort når du besøger Paradis. Med dette kort får du nemlig altid 10% på dit køb.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Paradis i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Paradis

Paradis ligger på plan 0 på pladsen mellem Carat Diamanter og Chili Shawarma. Den nærmeste indgang er rondeldøren på promenaden. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 

 

Save Icon selectedSave Icon
Paradis Is

Paradis Is

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

GRATIS TOPPING!

Paradis is giver én valgfri topping til isen

04/08/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE