Mode

Matas i Field's

Kom ind i Matas og få gode produkter til hele familiens sundhed og velbefindende. Hos Matas får du lækre plejeprodukter, gode råd til din sundhed og skønne forslag til at forkæle dig selv. Matas er eksperter i pleje, velvære, skønhed og helse. Her i butikken finder du Matas’ stribeserie plus de største brands inden for kosmetik og dufte.
Vi har også mange produkter, som du måske ikke forventer at finde i Matas. Vi har fx mange produkter til bolig og fritidslivet. Det er bl.a. forskellige former for pletfjerner, træ- og møbelpleje, afkalkningsmidler og produkter til at afskrække/fjerne ubudne dyr i hjemmet.
Når det handler om helse og sport, har vi også mange muligheder. Vi har bl.a. forskelligt udstyr, produkter og kosttilskud til at understøtte din træning.
Til din sundhed har vi et stort udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud. Vi har også forskellig håndkøbsmedicin og produkter inden for sygepleje. Vi har bl.a. rygestopmidler, smertestillende medicin og midler til desinfektion.
Vi har et kæmpe udvalg af alle de gode, professionelle mærker inden for sundhed, helse, pleje og makeup. 

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Hos Matas har vi en linie som hedder Matas Natur, her er alle produkterne svanemærket. Man kan returnerer flaskerne/bøtterne, som så vil blive genbrugt. Ud over dette har vi mange bæredygtige produkter og linier.

 

Kunde-fordele

Som kunde i Matas kan det godt betale sig at blive medlem af Club Matas for at høste point for hvert et køb og senere bruge dine point på lækre Matas produkter. Desuden kan du deltage i vores spændende konkurrencer.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Matas i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Matas

Matas ligger på plan 0 overfor Thiele. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Save Icon selectedSave Icon
Matas

Matas

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Lukket
POP-UP BUTIK
VILA
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!