Bolig

H&M Home i Field's

H&M HOME tilbyder en dynamisk shoppingoplevelse med et komplet udvalg til alle hjemmets rum i en intim atmosfære, der er inspireret af moderne storbylejligheder og nyskabende boutique-hoteller.
Den selvstændige konceptbutik fører det fulde sortiment og de seneste kollektioner fra H&M HOME, såsom møbler, lamper, plakater og loungewear. Butikken er indrettet i en intim atmosfære, der danner ramme for et moderne interiørunivers, hvor du kan opleve en særlig shoppingoplevelse med masser af inspiration og med personlig service i højsædet, såsom hjemmelevering, kyndig vejledning og monogramservice.

Når du besøger H&M HOME i Field’s vil du desuden kunne opleve butikkens eventområde, der løbende inspirerer med en bred vifte af aktiviteter, herunder friske blomster og et særligt udvalg af både egne design og eksterne brands, som løbende vil blive opdateret.

H&M HOME er et designdrevet interiørbrand, der forener moderne design og kvalitet til overkommelige priser på en bæredygtig måde, og gør det muligt for interiørelskere at skabe deres eget, personlige hjem. Kollektionerne, der spænder fra sengetøj til smart opbevaring og tidløse spisestel, følger de seneste trends og har sans for detaljen. 

Miljø- og samfundsansvar

I butikken kan kunder desuden, ligesom hos H&M, aflevere sine brugte tekstiler til Garment Collecting, mod en voucher på 15% rabat på en valgfri vare, samt benytte sig af H&M’s loyalitetsprogram, H&M Member. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra H&M HOME i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find H&M HOME

H&M HOME ligger på plan 1 i Field’s Fashion Quarter overfor Tiger of Sweden. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
H&M Home

H&M Home

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JYSK
Lukket
Magasin
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!