Mode

Gina Tricot i Field's

Gina Tricot blev etableret i 1997 og er en svensk modevirksomhed som tilbyder de seneste modetrends til kvinder i mere end 30 lande. Vi har på nuværende tidspunkt ca. 180 butikker fordelt på fem europæiske lande, foruden en webshop for hele Europa og over 2000 ansatte. Vi har en passion for mode og målet om altid at kunne tilbyde en ny og spændende shoppingoplevelse uanset hvor der handles og hvor ofte. Vi kigger altid ud i fremtiden for at se, hvordan vi kan udvikle os som en international modeaktør. 

Miljø- og samfundsansvar

Bæredygtighed gennemsyrer hele vores virksomhed hos Gina Tricot. Det er en hjertesag for os og noget, der findes i vores DNA. Fra design til færdigt produkt i butikken og frem til det stadie, hvor produktet 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Gina Tricot i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Gina Tricot

Gina Tricot ligger på plan 1 i Fashion Quarter.
Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 

 

Save Icon selectedSave Icon
Gina Tricot

Gina Tricot

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Selected
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!