Mode

Foot Locker i Field's

Hos Foot Locker finder du altid et stort udvalg af trendy sportssko og sportstøj - alt fra old school til det sidste nye, plus masser af cool tilbehør. Vores lækre kvalitetstøj følger de allernyeste tendenser, indimellem inspireret af musikindustrien og hvad der ellers foregår på den internationale scene.
Vi har det mest trendy tøj inden for street style og sportsmode. I vores butikker finder du især masser af sneakers. Vi har både skoene til dig, der vil være modig og have helt unikke sneakers eller dig, der går mere efter klassiske sneakers, hvis farve og udtryk gør, at du kan bruge skoene til enhver anledning. Vi har mærker som fx Nike, Adidas, Puma og Converse All-Star.

 

Services

Vores butiksassistenter elsker selv street style og den sporty stil. Spørg dem til råds om, hvilke sneakers der sælger bedst i øjeblikket eller bed dem om at finde de sidste nye sneakers til dig. Vi har mange par sneakers, du ikke finder mange andre steder, så udvalget er stort og vi følger altid de seneste street style tendenser.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Foot Locker i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Foot Locker

Foot Locker ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Save Icon selectedSave Icon
Foot Locker

Foot Locker

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Zizzi
Lukket
TILBUD
Message
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!