espresso house 1920 x 580 1 of 1
Restauranter

Espresso House - Plan 0 i Field's

Espresso House brænder for den gode kaffe. Derfor er kun den bedste kaffe god nok, og alle bønner der går gennem kværnen og Baristaens kyndige hænder er såkaldt specialkaffe, der hører blandt det bedste i verden. 
Derudover tilbyder kaffebaren et stort udvalg af kager fra kædens helt eget bageri, friskbagt økologisk brød og wienerbrød og et bredt udvalg af frisklavede sandwiches, skyr og grød til den store eller lille sult. Og så selvfølgelig kolde drikke for enhver smag, f.eks. favoritterne Islatte og Frapino.

Velkommen til en velfortjent pause fra shoppingturen i hyggelige rammer hos Espresso House i Field’s.


Services, Miljø- og samfundsansvar

Vidste du, at vi giver 2 stempler i appen hvis du medbringer din egen genbrugskop (uanset mærke). Vi tilbyder også køb af elektrisk gavekort i appen. Og ud over dette er alle vores poser lavet af papir. For at mindske madspild er vi også en del af konceptet Too Good To Go.
Vi har et stort udvalg af økologiske og veganske produkter.  

I 2019 har vi i samarbejde med Røde Kors indsamlet penge til ”Værket”, der arbejder for at bekæmpe ensomhed i Danmark og til Røde Kors Julehjælp. Vi planlægger lignende initiativer i 2020.

 

Kunde-fordele

Med vores app ”My Espresso House” kan man samle stempler, få løbende kuponer med personlige tilbud og 10% rabat. Appen kan hentes i AppStore og Google Play. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Espresso House i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Espresso House
Espresso house ligger på plan 0 og plan 1.
Du finder den på plan 0 lige overfor Telia.
Du finder den på plan 1 lige over for Jack and Jones.
Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af b-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 eller 1.

Save Icon selectedSave Icon
Espresso House

Espresso House

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

NYHEDER & EVENTS

køl ned med en iskold frapino fra espresso house

24 lækre spisesteder

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE