Cykelparkering ny

Cykelparkering

Andre praktiske services

Miljørigtig til og fra Field’s!

Nu kan man parkere sin cykel under tag. Nedgangen til cykelkælderen findes ved Metroindgangen ved siden af Nordisk Film Biografer, på Ørestad Boulevard.I Field’s Cykelparkering kan du bl.a. få fyldt din vandflaske og der er mulighed for at foretage mindre reparationer.

I cykelkælderen er der også opsat stikkontakter, så du har mulighed for at oplade batteriet på din el-cykel. By- og pendlercykel parkering tæt på Field’s. Du kan også hoppen på en af de seje by- og pendlercykler. Parkering findes mellem Bellacenter station og Ørestad station. Alle cykler er udstyret med en hærværksikret tablet-pc med indbygget GPS og betalingssystem, så man kan betale for leje af cyklen. Man kan også betale via mobilen eller Rejsekort http://bycyklen.dk/da/find-a-bycykel/

Når du tager cyklen til Field’s, kan du parkere ved Metroindgangen på Ørestad Boulevard og ved indgang til bl.a. Bilka OneStop på Arne Jacobsens Allé.Her forefindes flere cykelstativer.Kommer man i el-bil, kan denne oplades på Clevers ladestandere i Field’s P-kælder.