38625 SST HQ CSR 02 2024_KV_Large desktop_CSR_Large website_Fields

Mange veje til nye oplevelser

22 Maj, 2024

Det er altid dejligt at tage på opdagelse – især hvis også transportformen giver dig en god følelse i maven. Hop på cyklen, toget eller bussen, tag elbilen – vælg det transportmiddel, der føles bedst for dig. Så er vejen banet for masser af nye oplevelser i Field's.

 

 

Gåafstand

Gåafstand

Field´s ligger I hjertet af bydelen Ørestad. Et område der vokser eksplosivt med mere end 25.000 indbyggere, 50.000 arbejdspladser og flere uddannelsesinstitutioner. 
Nye oplevelser venter lige rundt om hjørnet!

Cykelparkering

Cykelparkering

Det er nemt at cykle til Field´s. Du kan parkere din cykel ved alle udendørs indgange eller i vores indendørs Bicycle-Lounge, som er sikret med 24 timers kameraovervågning.

Bus

Bus

Det er nemt at tage bussen til Field´s. 

Busstoppestedet ligger under 100 m fra indgangen til Field's.

Elbil

Elbil

I Field´s er det nemt at oplade din elbil. Der er 50 ladestandere, der understøtter op til 22 kW, samt 10 SUPER-ladestandere med kapacitet på op til 50 kW.

Delebil

Delebil

Forlader du Field´s med mere end du kan bære hjem?
Fortvivl ikke – vi tilbyder en nem løsningI Med Bybil elbiler kan du komme nemt hjem efter en shoppetur i Field´s.

Metro

Metro

Metroen holder lige ved døren og tager dig direkte til Københavns centrum på under 15 minutter.

Tog

Tog

Det er nemt at komme til Field´s i tog, som ligger kun 100 m fra indgangen. Med toget kommer du til København og Københavns Lufthavn på under 10 minutter og 20 minutter til Sydsverige.

  • Det er altid dejligt at tage på opdagelse – især hvis også transportformen giver dig en god følelse i maven. Hop på cyklen, toget eller bussen, tag elbilen – vælg det transportmiddel, der føles bedst for dig. Så er vejen banet for masser af nye oplevelser i Field's.