29702 Fields_Sommerferie_02_Ny Large website desktop image_1920x580px_360kb3

Sommerferie Børnepas

Tag på skattejagt med Minions!

SOMMERFERIE BØRNEPAS

Børnepasset kan indløses fra fredag d. 24. juni - søndag d. 7. august.

Du kan købe Sommerferie Børnepas i Field's Information på Plan 1 allerede fra onsdag d. 22. juni og frem til søndag 7. august.

Field’s Informationen åbner kl. 10:00 alle dage.

Det populære Sommerferie Børnepas er nu tilbage i Field’s, og vi kan ikke få armene ned! Sommetider kan kreativitetsevnen drille lidt, når man skal finde på en sjov familieaktivitet i sommerferien – især hvis vejret ikke byder på fuldkommen solskin! Her kommer Sommerferie Børnepas til sin bedste undsætning! Hent flotte gaver i Field's butikker, få 30% rabat på turpas til Bakken, få 25% rabat på indgang til Skåne Djurpak og en dertil lækker is i Skånes Djurpak. Desuden er der mulighed for tilkøb af aktivitetsbilletter til Field’s biograf og hoppelandet JumpYard.* Vi har desuden sørget for gode tilbud til de medfølgende voksne, så både de store og de små får den bedste dag eller dage, da du som altid nemlig er velkommen til at indløse Børnepasset over flere dage!

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Gavekuponerne til Field’s butikker i Børnepasset kan KUN indløses i perioden fredag d. 24. juni - søndag 7. august 2022 (begge dage inklusive). Det samme er gældende for aktivitetsbilletterne. Billetten til Bakken gælder alle åbningsdage i Bakkens sommersæson, dvs. t.o.m. d. 11. september 2022. Rabatkuponen til Skåne Djurpak gælder kun ved køb af ”Ordinarie billetter” i sæsonen 2022.

Som en ekstra bonusgave sammen med Børnepasset får du en voucher til 1 times gratis gaming-session hos G4ME TIME på Plan 2 i Field’s.

PRIS SOMMERFERIE BØRNEPAS

>> Børnepas ekskl. tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 60 kr. – værdi op til 475 kr.

>> Børnepas inkl. én aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Field’s biograf ELLER en hoppetur i JumpYard koster kun 120 kr. – værdi op til 610 kr.

>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Field’s biograf OG en hoppetur i JumpYard koster kun 180 kr. - værdi op til 700 kr.

HVOR OG HVORNÅR KAN SOMMERFERIE BØRNEPAS KØBES?

Du kan købe Sommerferie Børnepas i Field's Information (Field’s Premium) på Plan 1 allerede fra onsdag d. 22. juni. 2022!

Børnepasset kan købes helt frem til d. 7. august. 2022 (begrænset antal)

Børnepasset kan indløses fra fredag d. 24. juni - søndag 7. august 2022.

TAG MED PÅ SKATTEJAGT I SOMMERFERIEN

Er du klar på en gratis skattejagtsmission i sommerferien i forbindelse med filmen ”Minions – Historien om Gru?” Så læs med her!

 

Børnepas


OBS

*JumpYard betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og er eksl. Strømper. Der skal benyttes JumpYard-strømper i forbindelse med besøg i JumpYard. Billetten kan kun bruges som drop-in og ikke ved online booking eller pre-booking. Hoppetiden skal startes på hele klokkeslæt. Billetten er kun gyldig på dagen den indløses, tidsbestilling på dagen er derfor mulig, dog ikke flere dage i forvejen. Udsolgte timer kan forventes, så kom i god tid. 

Nordisk Film Biografer betingelser: Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen.