Personlig pleje
Dagligvarer

Yasmine Tea i Field's

Yasmine Tea er en charmerende butik, der har specialiseret sig i at tilbyde et bredt udvalg af te, konfekture og lækkerier af høj kvalitet. Vores butik er et fristed for teentusiaster og dem, der søger en dejlig te oplevelse.

Hos Yasmine Tea sætter vi en ære i at indkøbe de fineste teer fra hele verden. Vores tesamling omfatter aromatiske teer, førsteklasses sort te, forfriskende grøn te og delikat hvid te. Hver te er nøje udvalgt for at sikre en enestående smag og en uforglemmelig smagsoplevelse.Ud over vores enestående te udvalg tilbyder vi også et lækkert udvalg af konfekture og lækkerier. Nyd vores håndlavede delikatesser, som alle er lavet med de fineste ingredienser. Vi tror på kunsten at kombinere te med søde sager for at forbedre vores kunders samlede nydelse.Vores personale er dedikeret til at give alle besøgende en personlig oplevelse. Uanset om du er te-kender eller ny i teens verden, er vi her for at guide dig gennem vores samling, tilbyde anbefalinger og dele vores ekspertise.Træd ind i Yasmine Tea og bliv inviteret til en verden af vidunderlige smage og aromaer. Vores hyggelige og indbydende lokale skaber de perfekte rammer for dig til at slappe af, og forkæle dig selv med te og konfekture.
 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Yasmine Tea i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Yasmine Tea

Yasmine Tea ligger på Plan 0. Den nærmeste indgang er fra metroindgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
fff

Yasmine Tea

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
TILBUD
Normal
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!