Personlig pleje

The Body Shop i Field's

The Body Shop har altid spændende nyheder inden for cremer, olier, makeup og gaveæsker. Vi er stedet for dig, der ønsker at forkæle dig selv, din mand eller kvinde eller gerne vil finde en velduftende gave til en ven eller veninde. The Body Shop i Field’s tilbyder et bredt sortiment inden for kosmetik, ansigts-, krops- og hårplejeprodukter. Kom ind i butikken og lad dig friste af de mange muligheder.

Når du handler i The Body Shop, støtter du samtidig en etisk og værdibaseret virksomhed. Alt hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores overbevisninger. Vi er imod dyreforsøg inden for kosmetikindustrien, vi arbejder aktivt for miljøet, menneskerettigheder og menneskers selvfølelse.

Vi udnytter nogle af de fineste råvarer og håndlavede tilbehør fra de fire verdenshjørner. Vi udnytter færdighederne hos små landmænd, traditionelle håndværkere og landdistrikter- kooperativer, der er eksperter inden for deres felt. Vi tilføjer vores ekspertise med henblik på at skabe effektive produkter, der er lavet med kærlighed og omsorg.
Vi banede vejen for fair trade inden for skønhedsindustrien, og i dag har vi 26 Community Trade-leverandører i 21 lande over hele verden, hvilket kommer 25.000 mennesker til gode. 

Miljø- og samfundsansvar

Alle produkter er bæredygtige, sort set alle er veganske bortset fra produkter med honning i. 
produkterne er ikke animalsk testet- cruelty free, not tested on animals og cruelty free international. Deres produkter er næsten alle veganske- vegetarian society approved, vegan, certified vegan.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra The Body Shop i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find The Body Shop

The Body Shop ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Zizzi. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
the-body-shop-476

The Body Shop

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

NYHEDER & EVENTS

Nye veganske favoritter fra The Body Shop

Act for Good

Mød julens nye dufte - Juicy Pear, Rich Plum & Warm Vanilla

Nyhed!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Synoptik
Lukket
Thiele
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!