Mode

qUINT i Field's

qUINT åbnede sin første butik i 1999. Ideen til butikken kom fra USA og tanken var at åbne en unik multibrand butik, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30 år. De går løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, for at kunne servicere deres kunder bedst muligt, deres sortiment består i øjeblikket af Carhartt, Lacoste, The North Face, Le Baiser, Adidas og mange flere. For at være opdateret på de nyeste trends, så kig forbi deres butik eller besøg dem online på www.quint.dk eller find dem på instagram og YouTube.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra qUINT i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find qUINT

qUINT ligger på Plan 1 i Fashion Quarter overfor Kaufmann. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
qUINT

qUINT

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

SPORT24
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!