Mode
Personlig pleje

Profil Optik i Field's

Profil Optik er i dag Danmarks førende optikerkæde. Hos os mødes du af medarbejdere med høj kompetence og et højt serviceniveau. Vi hjælper dig med at finde en individuel løsning blandt vores brede kvalitetssortiment af briller, solbriller og kontaktlinser fra verdens førende mærkevarer og leverandører. Profil Optik er en del af Synsam Nordic og derfor står der by Synsam under Profil Optik-logoet. 

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Vi vil tage et større ansvar for vores fælles fremtid og har indledt en række projekter på alle nivuer af vores virksomhed. Fra at øge mængden af holdbare materiale i vores produkter til genanvendesle af gamle materialer og effektivisering af leverenser.

Du finder en indsamlingsboks i alle vores butikker. Her kan du aflevere briller, som du ikke længere bruger. Vi tager imod alle slags – også stel, der er i stykker og solbriller fra andre forhandlere.Vi sørger efterfølgende for, at de får et nyt liv genem velgørenhed eller genanvendelse.

Plasten i vores poser er mærket med Biodegradable og licenserede af EPI, hvilket betyder at de er bioloisk nedbrydelige. Efter 18 måneder påbegyndes en naturlig nedbrydning, efter cirka 2-3 år er posen helt nedbrudt til vand, koldioxid og biomasse.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Profil Optik i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Profil Optik

Profil Optik ligger på plan 0 overfor Illums Bolighus. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
profil-optik-800

Profil Optik

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Lukket
MONKI
Lukket
Change
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!