29784 Fields_Tak for sttten_Description slider_1920x580px_360kb
Services

Nordic Privathopsital i Field's

Hos Nordic Privathospital er de et lægehold, sygeplejere samt kosmetiske behandlere, som har overtaget det tidligere Klinik A. De er specialister inden for plastik kirurgi med 3 læger, 5 sygeplejesker og 4 kosmetiske behandler. Vi vægter kvalitet højt  i vores arbejde og tilbyder derfor kun de bedste produkter i forbindelse med vores ydelser. Hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger og services, er du altid velkommen til at kontakte os.

SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra Nordic Privathospital i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Nordic Privathospital

Nordic Privathospital ligger på Plan 3 i Field's. Den nærmeste indgang er ved Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé, hvor du kan tage elevatoren ved Bilka-kiosken til Plan 3. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0 og derefter tage elevatoren ved Bilka-kiosken til Plan 3.

Save Icon selectedSave Icon
dd

Nordic Privathospital

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Lukket
JYSK
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!