Kjaerstrup-480x388
Dagligvarer
Restauranter

Kjærstrup Chokolade i Field's

Kjærstrup Chokolade har til daglig produktion på Bornholm, hvor vi laver håndlavet chokolade. Dét, der for familien Kjærstrup startede som en familiepassion for chokolade er nu blevet til en fuldtidsbeskæftigelse. De håndlavede chokolader pirrer sanserne og smagsmæssigt folder de sig ud på smukkeste vis. Vi har specialiseret os i et forholdsvis lille sortiment, fordi der bliver kræset om detaljerne, så kun luksus langes over disken.
Kjærstrup Chokolade er berømte for sine hjemmelavede friske flødeboller og har desuden Fairtrade kaffe, forskellige chokolademandler og gaveæsker med blandet dessertchokolade. Hvis du trænger til lidt forkælelse i hverdagen, er butikken i Field’s derfor et besøg værd. Her kan du købe små luksuschokolader, perfekte til at spise på vejen, eller du kan finde en chokoladegave til én, du holder af.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os servere vi frisk og lækker Fairtrade kaffe

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Kjærstrup Chokolade

Kjærstrup Chokolade ligger på plan 0 ved siden af Profiloptik. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

kjaerstrup-chokolade-14

Kjærstrup Chokolade

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

MYPLAYS JULI-BONUS

MYPLAYS Bonus

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Nespresso
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!