Mode

Friluftsland i Field's

At besøge Friluftsland er et must, hvis du vil se og prøve Danmarks bedste udvalg af kvalitetsudstyr og beklædning til friluftsliv og rejser. I Friluftsland får alle en kvalificeret og engageret betjening af et personale, der selv har friluftslivet som en væsentlig del af deres liv, og et sortiment der er bygget op omkring anerkendte kvalitetsmærker som Fjällräven, The North Face, Icebreaker, Osprey, Scarpa og Lowa. Friluftslands motto er: ”Godt udstyr - bedre oplevelser”, og det gælder uanset om man skal på søndagstur i skoven eller på ekstreme klatreeventyr i bjergene.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os har vi det, vi kalder  "Et grønnere valg" det er et mærke du vil finde i vores butik. Det giver et godt og let overblik over hvilke produkter der ifølge vores vurdering udmærker sig ved at gøre en ekstra miljøindsats. 

Vi vurderer produkterne ud fra 10 kriterier. f.eks. bæredygtigt eller økologisk fremstillede naturmaterialer, genanvendte materialer, transparens og sporbarhed, ansvarlig kemikaliehåndtering, social ansvarlighed, økologisk fodaftryk og reparerbarhed. 

Vi vil gerne bidrage til at produktionen af friluftsudstyr går i en mere bæredygtig retning, og det kan vi bl.a. gøre ved at fremhæve de producenter, der gør en ekstra indsats for at producere mere bæredygtigt, samt gøre det lettere for vores kunder at vælge de mest bæredygtige produkter i vores sortiment. 

Ud over ”Det grønne valg” har vi som mange andre butikker plastikposer som nu koster penge. Dog går pengene fra plastikposerne til miljøbevarende projekter.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Friluftsland i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Friluftsland

Friluftsland ligger på plan 0 overfor elevatortårn B. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Friluftsland

Friluftsland

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Neye
Lukket
Deichmann
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!