Mode

Bruun & Stengade  

Kig forbi Bruun & Stengade i Field’s, hvis du mangler herreskjorter, herrebukser og andet herretøj til den moderne mand. Uanset anledningen, kan du finde lækkert herretøj. Skal du bruge et habitsæt til den kommende fest? En skjorte til arbejdet? Eller et par jeans til studielivet?
Bruun & Stengade er en herretøjsbutik, der giver dig masser af spændende muligheder. Kun det bedste tøj finder vej til hylderne, og du får inspiration til styles, der udtrykker din egen personlige stil.
Når du shopper tøj hos Bruun & Stengade, får du tøj med god pasform og komfort. Tøjet er i høj kvalitet, rig på detaljer og prismæssigt kan de fleste være med. Alt tøj er desuden 100 % fejlfrit.

Bruun & Stengade har ligget i hjertet af København siden 2004, og har oplevet eksplosiv vækst igennem årene. Bruun & Stengade er ikke kun et populært tøjbrand herhjemme. Tøjet er at finde i en række internationale stormagasiner og i cirka 600 butikker, fordelt på 14 lande. Kombiner forskellige stykker tøj, så hverdagstøj forvandles til festtøj. Vælg tøj i elegant og tidløst design eller gå efter de hotteste trends. Under en shoppetur i Bruun & Stengade, får du inspiration til en endnu flottere stil. Du kan også få råd og vejledning, hvis du vil være sikker på at gøre et godt køb.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Bruun & Stengade i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Bruun & Stengade

Bruun & Stengade ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor H&M HOME. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
bruun-stengade-791

Bruun & Stengade

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Kaufmann
Lukket
TILBUD
Message
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!