Bolig

Bolia.com i Field's

Besøg den danske boligkæde Bolia i Field’s, når du leder efter unik inspiration. Her er et stort udvalg af skandinaviske kvalitetsmøbler. Bolia har sit eget designteam og lægger vægt på enkelthed – også i produktionsleddet, så vi ikke bruger udgifter på mellemled og lagerudgifter. Det gør, at du kan få innovative designermøbler til overkommelige priser. Enkelhed, funktionalitet og ærlige materialer er, hvad vi lægger vægt på.

Når du besøger en Bolia møbelbutik er den designet til at tale til alle dine sanser. Lige fra den diskrete blomsterduft til den seneste lounge musik, mixet eksklusivt for Bolia. Tag dig en kop lækker økologisk kaffe eller en kop varm kakao, prøv vores møbler og føl vores materialer - eller kig dig omkring og lad dig inspirere af vores brede sortiment.
Services

Vores møbelbutikker og medarbejdere er udstyret med den nyeste teknologi  iPads, 3D indretningsprogrammer og apps – og med en passion for design. De er klar til at give dig personlig vejledning og service, som du ikke oplever andre steder.

Miljø- og samfundsansvar

  • Alle vores stofmøbler er OEKO-TEX certificeret, som sikrer rene materialer produceret under ansvarlige forhold.
  • Alle vores træmøbler er FSC-certificeret træ.
  • Vores bæreposer er af pap og ikke plastik.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Bolia.com i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!


Find Bolia.com

Bolia.com ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Sam’s. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
bolia-com-893

Bolia.com

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Imerco
Åbent
H&M Home
Åbent
Bahne
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!