Livsstil & Underholdning

Bog&idé i Field's

Bog&idé byder dig velkommen til en verden af bøger og tilbehør til kontoret. Vi har alt til dig, der studerer, arbejder, har hjemmekontor eller hobbyværksted og har brug for vores assistance til at få skabt de bedste rammer. Vi hjælper dig, hvis du har brug for at få sat alting i system med mapper, kontorartikler og værktøjer til det perfekte kontorlandskab. I Bog&idé finder du et kæmpeudvalg af "vitaminer til hovedet" i form af bøger, papirvarer samt gaveideer, såsom brætspil og Smartboxes. Du finder altid de kontorting, du har brug for eller de bøger, spil og kort, du vil have med på ferien.
I Bog&idé får du en god oplevelse

Vores personalet står parat til at inspirere dig med gode ideer. Som Danmarks største boghandlerkæde vil Bog&idé forsøge at give kunden en god oplevelse ved hvert besøg.
Uanset, om du er på udkig efter noget til at understøtte din arbejdsomhed eller kreativitet, hjælper vi dig på vej. Vores butiksassistenter har med garanti en idé til en god bog, et opslagsværk, de rette skriveværktøjer eller programmer til din computer, der gør dig lidt klogere på netop dit felt. Vi sætter os i kundens sted og finder dét, der gør din dagligdag nemmere eller bare mere interessant!
Uanset dit behov for viden, kan vi med garanti anbefale noget læsestof, hjælpemidler eller værktøjer i processen

.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bog&Idé

Bog&Idé ligger på plan 0 overfor Carat diamanter. Den nærmeste indgang er Apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
bog-id--890

Bog&idé

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Partyland
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!